Ecu Programmeren

ECU Clonen

Nieuw of gebruikte ECU  om-programmeren zodat deze met de juiste data en coderingen geplaatst kan in een vervangende ECU. Hiermee heeft u geen problemen met aanvullende storingscode, startblokkeringen/immobilizer of het op opnieuw inleren van de computer bij de merkdealer. Zorg er ten alle tijden voor dat de computer nummers zoveel mogelijk overeenkomen.

Ecu IMMO OFF.

Heeft u een defecte ecu en die u wilt u vervangen door een tweedehands ecu?  Bij het plaatsen van deze tweedehands ecu zal in de meeste gevallen uw auto niet starten.

Auto Sleutels Nijmegen heeft de mogelijkheid om van bepaalde ecu’s de immo-functie te deactiveren of activeren deze toepassing heeft tot doel om bij immobilizer problemen op een alternative en betaalbare manier een resultaat te verkrijgen.

Wij hebben de mogelijkheid om permanent de startonderbreker uit de auto te programmeren of om te zetten naar een ander ecu.

 

Heeft u probleem met ECU?

De kosten van een nieuwe ECU kunnen wij u besparen, door alle data uit de oude ECU te kopiëren en direct overzetten naar een gebruikte ECU.

Contact&#x;